Ott voltunk a GE Hungary Kft Power & Water veresegyházi adományozó napján!

Jövőre lesz 10 éve, hogy a GE Hungary Kft. Veresegyház, Kisrét utcai gyáregysége  és a Gyöngyház Egyesület a társadalmi felelősségvállalás jegyében jó kapcsolatot ápol. Szervezetünk minden évben részt vesz a Munkahelyi Adománygyűjtő kampánynapon. Az évről-évre felajánlott dolgozói támogatás nagyon fontos számunkra, mert ennek segítségével nemcsak a „túlélés” oldható meg, hanem a fejlődés is. Óriási jelentőséggel bír az a lehetőség is, hogy a szervezetek megmutathatják magukat a GE dolgozóinak, előadásukkal, jelenlétükkel érzékenyítik a jelen lévő közösséget. Ezzel a gesztussal tud a szociális szféra ADNI nemcsak KÉRNI.

Ezt a gondolatot a vezetőségünk tovább érlelte, és megszületett bennünk a forrásaink megteremtésének egy mindkét fél számára kedvező (win-win helyzetet teremtő) módja: Szervezetünk működésébe beépítjük az adományszervezést, mint az Európa szerte már hatékonyan alkalmazott módszert.A támogatást szeretnénk a szociális farm kialakításának, és működésének finanszírozás érdekében felállított „Fundraising group” egyik munkatársának bérére, s járulékaira fordítani, hogy a GE által juttatott adománynak köszönhetően plusz források juttassuk szervezetünket.

 Ezúton is köszönjük a GE Power & Water veresegyházi dolgozóinak, hogy anyagi és erkölcsi támogatásukkal lehetővé tették számunkra fejlesztési terveink megvalósítását!