2022 PLAYBACK CSOPORT AGY KONTROLRÓL

Az agykontroll egy technika, ami testi és lelki koncentrációs gyakorlást jelent. Ezt esti órákban ajánlom, amikor lecsendesül minden. Három részből áll, az első a testi lazításról szól, ami segít abban, hogy ki engedjenek az izomgörcsök, amik a testben összegyűlnek. Az agykontroll során elmúlnak ezek a görcsök, amik jelentkeznek egész nap azoknál, akik nehéz fizikai munkát végeznek vagy olyan betegségben szenvednek. Ez a első része. 

A második az a lélek megnyugtatásáról szól, bármilyen lelki gondot megnyugtat, mint például ideges lelki fájdalmakat gyógyít és különböző lelki bajokat, akik ezekben a betegségekben szenvednek. A harmadik az egy vegyes koncentrációs gyakorlat 10-től 1-igy kell számolni, akkor mélyebbre jutunk a     tudatosság ezen szintjén egészségesnek érzzük magunkat, jobban, mint korábban. Utána 1-től 3-ig számolsz, akkor elmész pihenő helyedre,

ez a kulcsszó a tudatosság szintjén, bármilyen jó gondolatot hozzál az előbbre lépéshez, sohasem a rossz gondolatok felé menj, ha ez lenne a szándékod, akkor nem leszel képes ezeken a szinteken működni. Ezek az idegszintek arról szólnak, hogy testileg-lelkileg segítesz magadon és a szeretteiden.  Bárki ember fián, aki segítségre szorul. Megértőbb és türelmesebb vagy a másik ember iránt jobban, mint korábban. Jól és egészségesnek érzed magad jobban, mint korábban majd 1 tol 5 igy számolsz, ezzel vége agy kontroll gyakorlatnak.

Ezt ajánlom a playback csoportnak, hogy próbálják ki ezt a gyakorlatot.

SZEDERFA OTTHON

SAJTÓ TUDÓSITÓ

ROSENBERGER KATALIN


Megszakítás