Menü Bezárás

Ott voltunk a GE HUNGARY KFT POWER & WATER veresegyházi Adományozó napján

A GE Power & Water üzletágának veresegyházi vállalata – a már hosszú évek óta tartó nemes hagyományát követve – Adományozó napot tartott 2015. május 27-én a dolgozói körében.

Öt általuk támogatott alapítvánnyal állnak kapcsolatban már több éve:

-a veresegyházi Fabriczius Alapítvány;

-a Veresegyházi Kistérség ESÉLY Szociális Alapellátási Központ;

-a United Way Magyarország – Erőforrás Alapítvány;

-a Fóti Gyermekközpont Növendékeiért Alapítvány

-és mi, az ikladi Értelmi Sérültek Gyöngyház Egyesülete

Egy ilyen  Adományozó napon lehetőség nyílik arra, hogy a támogatott szervezetek megmutassák magukat a GE dolgozóinak, és előadásukkal, jelenlétükkel érzékenyítsék a jelen lévő közösséget. Ezzel a gesztussal a szociális szféra nemcsak KÉRNI, de ADNI is tud.

Idén már 10 éve annak, hogy a hogy a GE Hungary Kft. veresegyházi gyáregysége  és a Gyöngyház Egyesület a társadalmi felelősségvállalás jegyében jó kapcsolatot ápol.

A tavalyi több, mint 2,3 millió forintnyi adományból egy szociális farmot kezdtünk kialakítani. Egy kertészetet hoztunk létre, melyben egyrészt megváltozott munkaképességű munkatársainknak, barátainknak tudunk így munkalehetőséget biztosítani, másrészt a vegyszermentes termesztésben előállított gyümölcsök, zöldségek egészséges táplálékul szolgálnak nemcsak közösségünk tagjai, de vásárlóink számára is.

Ezúton is köszönjük a GE Power & Water veresegyházi dolgozóinak, hogy anyagi és erkölcsi támogatásukkal lehetővé tették számunkra fejlesztési terveink megvalósítását!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük